Ngeunaan Perusahaan

20 taun fokus kana produksi sareng penjualan ubin lantai

Hebei Yanjin Impor sareng Ékspor Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu ngahasilkeun, mendesain sareng ngical kerajinan ubin keramik anu dicét kalayan tangan. Éta gaduh sejarah langkung ti sapuluh taun. Produkna kaasup seueur jinis produk sapertos ngawangun ubin, karajinan tangan sareng ornamén. Produk kami dijual ka Amérika Serikat, Éropa, India, Jepang, Malaysia, Thailand sareng seueur nagara sanés di dunya, sareng ogé ngagaduhan kaunggulan dina pasar hiasan domestik.

Kotak jenis ieu tiasa dianggo pikeun hawu, kamar mandi, dapur, ruang tamu sareng sajabina.
Kami daék ngajalin hubungan bisnis sareng konsumén di seluruh dunya.

  • coaster
  • IMG_20170423_130528
  • About-Us1