3 * 6 inci Kotak

  • Ceramic Decorative Tiles Border

    Keramik hiasan Kotak Wates

    Kusabab némbakan lambat sareng tiis prosésna, produkna tiasa nyandak sinar panonpoé, kalembaban, rereged, panas, sareng warna na bakal tetep sami. Daya tahan anu unggul ieu ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun aplikasi sapertos hotplates ogé tampilan jero ruangan sareng outdoor. Endah Karajinan Tangan Anu Dijieun Sareng Desain Handcrafted Éndah. Kotak parantos dianggo mangabad-abad pikeun nyieun lantai sareng tembok pola rumit. Kotak tiasa disusun dina desain anu ampir teu aya watesna pikeun nyiptakeun pola unik ...