6 * 6 inci Kotak

  • Handmade Ceramic Wall Tiles 6×6

    Témbok Keramik Handmade 6 × 6

    Kotak témbok urang nganggo metodologi keramik sareng karya desain di bawa ti payun budaya budaya kaisar Cina, ubin tembikar herang dijantenkeun janten karya seni khusus. Kotak témbok ayeuna seueur dianggo di seueur tempat, sapertos hawu, kamar mandi, dapur, kolam renang sareng ruang tamu. Éta mangrupikeun hiasan artistik idéal pikeun bumi sareng kantor anjeun. Deskripsi Produk Detil Kusabab sipatna dicét ku tangan, teu biasa pikeun mendakan kalainan, crackling, atanapi shade shade ...