Tentang Kami

——  Tentang Kami ——

About-Us1

Saha urang

Hebei Yanjin Impor sareng Ékspor Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu ngahasilkeun, mendesain sareng ngical kerajinan ubin keramik anu dicét kalayan tangan. Éta gaduh sejarah langkung ti 19 taun. Produkna kaasup seueur jinis produk sapertos ngawangun ubin, karajinan tangan sareng ornamén. Produk kami dijual ka Amérika Serikat, Éropa, India, Jepang, Malaysia, Thailand sareng seueur nagara sanés di dunya, sareng ogé ngagaduhan kaunggulan dina pasar hiasan domestik.

Naon ubin anu dicét ku tangan?

Kotak anu dicét ku tangan disebut ogé ubin tricolor atanapi ubin hias. Ngaranna asalna tina karajinan Tri Warna Dinasti Tang. Prosés produksi rumit pisan. Karajinan ngagambar, netepkeun garis sareng glasur sadayana dilakukeun ku panangan. Kotak keramik jenis ieu mangrupikeun salah sahiji karajinan keramik seni, dina waktos anu sami, éta mangrupikeun hiasan bumi anu khas pisan. Pola anu langkung khusus pikeun konsumén, tiasa dianggo salaku hadiah bisnis, hiasan bumi, souvenir wisata, sareng sajabana.

Kotak jenis ieu tiasa dianggo pikeun hawu, kamar mandi, dapur, ruang tamu sareng sajabina.

 

Jenis Usaha Pabrikan / Pabrik, Perusahaan Perdagangan
Jenis Kapamilikan Perusahaan Terbatas
Fungsi salaku Hiasan Bumi atanapi Kado
(1) Bahan wangunan (témbok)
(2) hiasan méja
(3) Tembok ngagantung
(4) Item dipiguraan
(5) Magnét kulkas
(6) Coaster & mat
...
Bahan Keramik
Tipe Cét Dicét ku tangan (Handmade)
 Ukuran sayogi 6x6cm
15.2x15.2cm (6 "x6")
15.2x7.6cm (6 "x3")
20x20cm (8 "x8")
20x30cm (8 "x12")
30x30cm (12 "x12")
28x35cm (11 "x14")
40x40cm (16 "x16")
40x60cm (16 "x24")
...
Kasadiaan OEM / ODM Leres

Kami daék ngajalin hubungan bisnis sareng konsumén di seluruh dunya.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi panilitian, punten kersa ngahukum e-mail ka kami. Kami bakal ngawalon anjeun gancang-gancang. Upami aya anu tiasa urang bantosan, punten tong ragu ngahubungi kami.

—— Paméran ——

About-Us1

About-Us1

About-Us1