Coaster

  • Ceramic Coster Tile 4×4

    Keramik Coster Genténg 4 × 4

    Pamasir buatan kami mangrupikeun pelengkap anu sampurna pikeun panyebaran tuang anjeun. Dirasa-didukung pikeun ngajaga méja sareng éta digambar murni ku panangan sareng langkung bertekstur sareng warna na langkung cerah tibatan mékanisme na. Pamasir urang bakal janten kado khusus sareng unik pikeun tatahan bumi, ulang taun, sareng perayaan anu sanés ... atanapi ngan ukur nunjukkeun kumaha anjeun paduli jalma anu anjeun resep! Anjeun tiasa ngagunakeunana salaku cocooan téh, coaster kawinan, méja méja ... Éta bakal dirancang khusus pikeun anjeun! Proses produksi utami Sadayana ...