Karajinan Hiasan

  • Handpainted Ceramic Decorative Art Tile

    Keramik Seni Hias Keramik Handpainted

    Spésifikasi: 1. Kotak keramik anu hadé 2. Multi ukuran, rupa-rupa desain 3. Kualitas anu saé, harga kalapa 4. MOQ: 50 pcs pikeun hiji desain 5. Waktu nuju: 35 dinten 6. OEM tiasa ditampi Nyiptakeun karya seni anu dilukis kana ubin patlot lemes teras dicét ku tangan teras dipecat dina suhu anu luhur pisan pikeun mastikeun kualitas anu pangluhurna sareng langkung tekstur sareng warna na langkung cerah tibatan mékanismeu. Produk kami nyangking kaendahan sareng gaya anu teu aya tandingan pikeun lingkungan hirup sareng rohangan kantor ...
  • Handpainted Ceramic Decorative Art Tile

    Keramik Seni Hias Keramik Handpainted

    Spésifikasi: 1. Kotak keramik anu hadé 2. Multi ukuran, rupa-rupa desain 3. Kualitas anu saé, harga kalapa 4. MOQ: 50 pcs pikeun hiji desain 5. Waktu nuju: 35 dinten 6. OEM tiasa ditampi Nyiptakeun karya seni anu dilukis kana ubin patlot lemes teras dicét ku tangan teras dipecat dina suhu anu luhur pisan pikeun mastikeun kualitas anu pangluhurna sareng langkung tekstur sareng warna na langkung cerah tibatan mékanismeu. Produk kami nyangking kaendahan sareng gaya anu teu aya tandingan pikeun lingkungan hirup sareng rohangan kantor ...
  • Handpainted Ceramic Decorative Art Tile

    Keramik Seni Hias Keramik Handpainted

    Hiasan méja ubin kami sadayana didamel ku tangan nganggo metodologi keramik sareng karya desain anu dipayunkeun ti zenith budaya kaisar Cina, ubin tembikar herang didamel janten karya seni khusus. Aranjeunna nyandak kaendahan sareng gaya anu tiada tara pikeun lingkungan hirup sareng ruang kantor pikeun nyiptakeun kahirupan anu langkung éndah. Kalayan produk Pantun, anjeun bakal mendakan ideu sareng inspirasi pikeun ngabantosan ngahias sareng ngahibur sacara gaya. Fitur 1. Hand dicét, glazed sareng tungku dipecat hiasan keramik ...
  • Handpainted Ceramic Decorative Art Tile

    Keramik Seni Hias Keramik Handpainted

    Hiasan méja ubin kami sadayana didamel ku tangan nganggo metodologi keramik sareng karya desain anu dipayunkeun ti zenith budaya kaisar Cina, ubin tembikar herang didamel janten karya seni khusus. Aranjeunna nyandak kaendahan sareng gaya anu tiada tara pikeun lingkungan hirup sareng ruang kantor pikeun nyiptakeun kahirupan anu langkung éndah. Kalayan produk Pantun, anjeun bakal mendakan ideu sareng inspirasi pikeun ngabantosan ngahias sareng ngahibur sacara gaya. Fitur 1. Hand dicét, glazed sareng tungku dipecat hiasan keramik ...
  • Framed Tiles

    Kotak Dipiguraan

    Spésifikasi 1. Kotak keramik halus Mangga kontak kami upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan ubin kami. Kotak kami sadayana didamel. Beuli ubin ieu dipiguraan pikeun gampang ngagantung! Ieu bakal mangrupikeun kado anu sampurna pikeun anu resep seni, boga bar, sobat, anggota kulawarga, atanapi jaga pikeun anjeun nyalira! Mural ieu bakal ngajantenkeun tambahan pikeun bar, réstoran ...
  • Fridge Magnet

    Magnét Kulkas

    Kami gaduh desain anu béda pikeun anu anjeun pilih. Kami ogé tiasa cet desain anjeun dina kotak. Sareng jasa OEM sayogi. Magnét tukangeun éta tiasa napel dina permukaan ferrous sareng papan magnét. Kayaning logam kulkas disikat panto, rak beusi, tiung jangkung, oven, kabinét arsip kantor, panto kaamanan, papan tulis magnét, papan tulis magnét, papan gambar murangkalih magnét, sareng anu sanésna tiasa dianggo pikeun nyerep poto, catetan caket, kuitansi, sareng sanés Teu tiasa janten adsorbed dina g tempered ...
  • Fridge Magnet

    Magnét Kulkas

    Kami gaduh desain anu béda pikeun anu anjeun pilih. Kami ogé tiasa cet desain anjeun dina kotak. Sareng jasa OEM sayogi. Magnét tukangeun éta tiasa napel dina permukaan ferrous sareng papan magnét. Kayaning logam kulkas disikat panto, rak beusi, tiung jangkung, oven, kabinét arsip kantor, panto kaamanan, papan tulis magnét, papan tulis magnét, papan gambar murangkalih magnét, sareng anu sanésna tiasa dianggo pikeun nyerep poto, catetan caket, kuitansi, sareng sanés Teu tiasa janten adsorbed dina g tempered ...
  • Ceramic Coster Tile 4×4

    Keramik Coster Genténg 4 × 4

    Pamasir buatan kami mangrupikeun pelengkap anu sampurna pikeun panyebaran tuang anjeun. Dirasa-didukung pikeun ngajaga méja sareng éta digambar murni ku panangan sareng langkung bertekstur sareng warna na langkung cerah tibatan mékanisme na. Pamasir urang bakal janten kado khusus sareng unik pikeun tatahan bumi, ulang taun, sareng perayaan anu sanés ... atanapi ngan ukur nunjukkeun kumaha anjeun paduli jalma anu anjeun resep! Anjeun tiasa ngagunakeunana salaku cocooan téh, coaster kawinan, méja méja ... Éta bakal dirancang khusus pikeun anjeun! Proses produksi utami Sadayana ...