FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Anu mana?

Éta mangrupikeun hiasan bumi keramik anu dianggo salaku gantung témbok atanapi hiasan méja.

Aya kagunaan sanés?

Éta tiasa dianggo salaku kado atanapi oleh-oleh.

Éta kado Natal?

Leres, éta kado Natal anu saé ogé. Kami tiasa ngarancang kado Natal khusus numutkeun paménta khusus anjeun.

Dupi anjeun ngahasilkeun desain khusus?

Leres, urang tiasa. Sabenerna, desain khusus mangrupikeun bekel utama pikeun urang.

Naon waktos produksi pikeun sampel?

7-10 dinten saatos desain mastikeun.

Naon waktos produksi pikeun mesen?

20-35 dinten numutkeun kuantitas pangaturan anu saleresna?

Naon istilah pembayaran anjeun anu sering dianggo?

1) TT 2) West Union 3) LC Anu teu tiasa dibalikkeun

Naon port FOB?

Pelabuhan Tianjin atanapi tiasa disawalakeun.

Hoyong damel sareng urang?