Magnét Kulkas

Pedaran pondok:


  • Ukuran: 6 * 6cm
  • MOQ: 200 pcs pikeun hiji desain
  • Waktos prosés: 20-35dinten
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Kami gaduh desain anu béda pikeun anu anjeun pilih. Kami ogé tiasa cet desain anjeun dina kotak. Sareng jasa OEM sayogi.

    Magnét tukangeun éta tiasa napel dina permukaan ferrous sareng papan magnét. Kayaning logam kulkas disikat panto, rak beusi, tiung jangkung, oven, kabinét arsip kantor, panto kaamanan, papan tulis magnét, papan tulis magnét, papan gambar murangkalih magnét, sareng sajabana tiasa dianggo nyerep poto, catetan caket, kuitansi, jst.
    Teu tiasa diserep dina panto kulkas kaca anu hampang, panto kai, témbok, gelas.
    Bahan keramik henteu tahan ragrag, pastikeun pikeun lembut diungkulanana, punten henteu gesek bulak-balik dina kulkas kanggo nyingkahan goresan. Fungsi utami nyaéta ngahias bumi, sanés ulin barudak.

    edg dsad

    Spésifikasi

    1. Ukuran: 6 * 6cm
    2. Keramik keramik + Magnet
    3. Harga anu wajar kalayan kualitas luhur 
    4. MOQ: 200pcs pikeun hiji desain
    5. waktos diterangkeun: 20-35 dinten

    Aplikasi

    fsfdf

    Magnét kami dilukis ku warna warna pelangi anu caang, Tambihkeun warna percikan warna pikeun lemari es atanapi lamari filing anjeun ku magnet anu unik pisan ieu!
    1. Serbaguna - Larapkeun kadatangan magnet anyar anu éndah pikeun permukaan logam atanapi magnét, sapertos papan magnét, asrama, peta, kulkas, AC, loker, mesin cuci, papan mérésan magnét garing, file kantor beusi sareng sajabana, sareng ogé tiasa poto klip.
    2. Hiasan - Pola kréatip, warna anu cerah, nambihan kaéndahan pikeun hiasan anjeun.
    3. Desain anu béda tina ubin buatan tangan, sapertos nagara, kidul-kulon, klasik, romantis, Victoria, samudra, sasatoan, manuk, kembang, ramuan, sareng sajabana Kami ogé tiasa ngadamel sareng ngararancang numutkeun gambar sareng pamundut anjeun.
    4. Sadaya panangan dicét ku staf propésional kami.
    5. Pamakéan: Cocog sareng hiasan interior sagala jinis tempat.  
    Sorot kapribadian.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •