Keramik Seni Hias Keramik Handpainted

Pedaran pondok:


  • Ukuran: 11x14 inci (28x35cm)
  • Beurat: 1,54kg / pc
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Spésifikasi:

    1. Kotak keramik rupa 
    2. Multi ukuran, sagala rupa desain 
    3. kualitas saé, harga kalapa 
    4. MOQ: 50 pcs pikeun hiji desain 
    5. Diterangkeun waktos: 35 dinten 
    6. OEM tiasa ditampi
    Nyokong

    fdgs (1)

    Karya seni dilukis ku tangan kana ubin ku patlot lemes teras dicét tangan teras dipecat dina suhu anu luhur pisan pikeun mastikeun kualitas anu paling luhur sareng langkung tekstur sareng warna na langkung cerah tibatan mékanismeu.
    Produk kami nyangking kaendahan sareng gaya anu tiada tandingan pikeun lingkungan hirup sareng ruang kantor pikeun nyiptakeun kahirupan anu langkung éndah. Kalayan produk Pantun, anjeun bakal mendakan ideu sareng inspirasi pikeun ngabantosan ngahias sareng ngahibur sacara gaya.
    Desain pelanggan disambut.

    fdgs (2)

    Gambar keramik / Tangan dicét mangrupikeun karajinan keramik.
    Prosés produksi mangrupikeun proyék biaya kuli sareng artistik sareng téknologi anu jero.

    Prosés produksi utama

    fdgs (3)

    Gambar keramik / cét keramik ieu mangrupikeun kasenian rakyat Cina kalayan sajarah langkung ti sarébu sareng lima ratus taun.
    Éta dianggo salaku hiasan bumi salaku gantung témbok. Éta kado anu geulis atanapi oleh-oleh ogé.
     

    Pakét & Shippment

    Palabuhan FOB: Tianjin, Shanghai
    Waktu nuju: sakitar 30 dinten
    Bungkusan: baki busa, kotak kado jero, karton keras, palét…
     

    Inpormasi komérsial

    1) Sarat Usaha: EXW, FOB atanapi CIF
    2) Syarat Pamayaran: setoran 30-100%, TT, West Union, L / C Henteu tiasa ditarik atanapi negosiasi.
    3) Modeu transportasi: ku kapal, ku pesawat atanapi ku express
    4) Kami nyayogikeun naséhat propésional pikeun unggal prosés logistik.
    Kami gaduh langkung ti 19 taun pangalaman propésional salaku pabrikan ubin keramik buatan tangan. Kami ngadamel kotak bungkus salaku sampel anjeun atanapi desain anjeun sapinuhna. Pesenan sidang alit tiasa ditampi, sampel gratis sayogi. Produk kami dijual ka Amérika Serikat, Éropa, India, Jepang, Malaysia, Thailand sareng seueur nagara sanés di dunya. Upami anjeun gaduh desain nyalira, punten kirimkeun gambar ka kami, urang tiasa ngadamel conto kanggo anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •