Warta

  • Lockdown diideuan petualangan game kanyataanana virtual di Newbury Greenham Business Park

    VENUE VR mangrupikeun mesin arcade virtual reality anu anyar anu aya di Greenham Business Park. Éta dibuka dina awal Oktober sareng ayeuna nawiskeun sési tasting kanggo simulator sareng peminat VR. Perusahaan anyar ieu mangrupikeun puncak programmer komputer Mateus McMahon ti Newbury, anu mutuskeun pikeun ...
    Maca deui
  • 200 × 200 Témbok Keramik

    Kotak mangrupakeun pilihan populér pikeun témbok kamar mandi sareng lantai, sareng tiasa nyandak warna, pola, tékstur, penampilan alami komo pesona. Pitunjuk kami pikeun milih ubin kamar mandi bakal mastikeun yén anjeun milih Kotak anu pangsaéna pikeun rohangan anjeun Upami anjeun kedah terang kumaha milih ubin kamar mandi pikeun bathroo anu énggal ...
    Maca deui
  • Renovasi kamar mandi anu gaduh bumi di Hebei Yanjin

    Pos ieu disponsoran sareng disumbang ku mitra mérek patch. Pandangan anu dikedalkeun dina tulisan ieu mangrupikeun panulis. Naha anjeun atos ngamutahirkeun kamar mandi di bumi Massachusetts? Sateuacan anjeun ngamimitian nyandak kaputusan ngeunaan renovasi, naha henteu ngémutan nambihan sababaraha lingkungan ...
    Maca deui
  • Statistik pertumbuhan pasar keramik global di taun 2020, kasempetan anyar, prospek persaingan sareng analisis COVID-19 di 2026

    "Pangaruh Covid-19 dina industri panilitian laporan ubin keramik, 2020 ″ parantos ditambihan kana produk nxtgenreports.com. Laporan 2020 Tiles mangrupikeun dokumen panilitian anu ngandung data komprehensif anu tiasa dianggo pikeun ngamajukeun sareng ngabantosan ngaevaluasi sagala aspek tina bisnis ubin ...
    Maca deui
  • 2020-2025 lantai global sareng témbok ubin pasar ngajantenkeun momentum pertumbuhan, pandangan régional

    The. parantos nambihan kajian anu lengkep ngeunaan "pasar lantai sareng témbok témbok", daptar unggal supir pasar sacara rinci, sareng ngalaksanakeun analisis kompléks usaha vertikal. Panilitian "pasar lantai sareng témbok témbok" ieu bakal ngabantosan milarian kasempetan bisnis énggal sareng nyaluyukeun ...
    Maca deui
  • Kulit sareng ubin anu paling indah, anu tiasa ditingkatkeun langsung

    Kotak grafik ayeuna gaduh tempat di dapur sareng kamar mandi. Nanging, pikeun kamar mandi anu khas 5 × 8-kaki, harga rata-rata bahan ubin sareng dipasangna antara US $ 1.000 sareng US $ 1.500, janten ningkatkeun lantai nganggo ubin hiasan anu gaya tiasa gancang nyéépkeun anggaran renovasi anjeun. Ayeuna, yo ...
    Maca deui
  • Fabbrica Marmi e Graniti ngaluncurkeun lima ubin lantai épék marmer dezeen-logo dezeen-logo

    Promosi Dezeen: mérek Italia Fabbrica Marmi e Graniti (FMG) parantos ngaluncurkeun lima ubin anu katingali marmer, anu dianggo pikeun nutupan permukaan interior sareng mebel. Kotak keramik mangrupikeun bagian tina séri FMG MaxFine tina stoneware keramik format badag, anu khusus dianggo pikeun komérsial sareng hom ...
    Maca deui
  • 43 hal murah sareng pinter anu bakal ngajantenkeun anjeun resep bumi anjeun langkung

    Nalika anjeun nyéépkeun waktos langkung di jero rohangan, anjeun panginten anjeun hoyong ngaregepkeun rohangan sakedik. Pastikeun yén bumi anjeun karaos haneut sareng ngundang, khusus pikeun anjeun, sok penting. (Barina ogé, anjeun nyéépkeun seueur waktos di dieu.) Anjeun tiasa ngamimitian ningkatkeun ruang tamu ku mésér anu murah ...
    Maca deui
  • Jero carita ngahias Gedong Bodas Obama

    Aya palanggan impian, teras kulawarga ngora, Michael S. Smith ngabantosan aranjeunna di 1600 Pennsylvania Avenue di 2009. Anjeunna mangrupikeun desainer interior senior. Anjeunna nganggo sababaraha konéksi sareng flash pikeun nampi wawancara pikeun ngarancang Gedong Bodas Obama. Kismet. Nanging, anjeunna henteu ngarawat ...
    Maca deui
  • Kotak Keramik Tubelined

    Lukas ngajawab patarosan pamaca ngeunaan rarancang sareng kahirupan mode unggal minggu. Kirim surélék anjeunna di lukeedward.hall@ft.com teras turutan anjeunna di Instagram @lukeedwardhall Kuring ngamimitian ubin pikeun ngapdet kamar mandi. Pilihanna luar biasa, tapi kuring resep kandel. Kamar na alit, janten abdi henteu hoyong ...
    Maca deui
  • Moody's: Kusabab COVID-19, parobahan ranté suplai parantos ningkat kana biaya rumah sakit

    Gabung sareng kami ti 9 Nopémber dugi ka 11 pikeun diajar kumaha telemedisin parantos ngarobih pangiriman jasa médis sareng masa depan Moody's nyatakeun yén sistem rumah sakit kedah ngan ukur mayar biaya anu langkung luhur pikeun alat pelindung diri sareng pasokan médis anu sanés, tapi ogé biaya anu langkung saé pikeun umum. ..
    Maca deui
  • Ngadamel kado unik sareng kenangan berharga dina Robbins 'Crafter's HeART

    Indung sareng putri, milari pasangan anu hirup sasarengan, acara ngumpulkeun dana sakola, pésta ulang taun murangkalih, rapat kulawarga, sareng bahkan pancuran kawinan; saleresna, saha waé anu milarian kasenangan, ngadamel buatan tangan, kado unik sareng oleh-oleh. Crafter's HeArt Studio di Binz. Aranjeunna ninggali bermakna ...
    Maca deui
123456 Teras> >> Halaman 1/6