Keramik Seni Hias Keramik Handpainted

Pedaran pondok:


  • Pedaran: Genténg Keramik Art Nouveau pikeun Dekorasi Bumi
  • Ukuran: 20x20cm (8x8 inci)
  • MOQ: 120 pcs / rarancang
  • Pakét: 12 pcs / karton
  • Ukuran karton: 35x27x27cm
  • Beurat pikeun hiji karton: 8,9kg
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Hiasan méja ubin kami sadayana didamel ku tangan nganggo metodologi keramik sareng karya desain anu dipayunkeun ti zenith budaya kaisar Cina, ubin tembikar herang didamel janten karya seni khusus.
    Aranjeunna nyandak kaendahan sareng gaya anu tiada tara pikeun lingkungan hirup sareng ruang kantor pikeun nyiptakeun kahirupan anu langkung éndah. Kalayan produk Pantun, anjeun bakal mendakan ideu sareng inspirasi pikeun ngabantosan ngahias sareng ngahibur sacara gaya.

    sdda

    Fitur

    1. Leungeun dicét, kaca sareng kiln dipecat ubin seni hiasan keramik
    2. Gampang dibersihkeun sareng tiasa dijantenkeun piring panas
    3. Kotak ieu hadir ku bungkus anu tos dipasang anu ngamungkinkeunana digantungkeun dina témbok

    fdsgh

    Ukuran umum :10x10cm, 15x15cm, 20x20cm, 20x30cm, 15x40cm, 30x30cm, 28 × 35.5cm, 40x60cm jsb.

    Pamakéan

    1) Hiasan bumi
    2) Kado
    3) Souvenir
    4) Nomer imah
    5) Coaster
    6) Magnet kulkas
    Fungsi ditangtukeun ku patukang tonggong sareng ukuranana.

    Nyokong

    1) Kayu atos kalayan nangtung
    2) Beludru nganggo hiji atanapi dua kait
    3) Coaster sareng EVA pat
    Pakét:
    Paket 3-lapisan
    1) kotak kana baki busa poli
    2) baki busa poli kana kotak kado
    3) kotak luar: karton anu atos
    4) ditunda palét
    Éta aman pikeun naon waé modeu transportasi.

    dgsg

    Inpormasi komérsial

    1) Sarat Usaha: EXW, FOB atanapi CIF
    2) Syarat Pamayaran: setoran 30-100%, TT, West Union, L / C Henteu tiasa ditarik atanapi negosiasi.
    3) Modeu transportasi: ku kapal, ku pesawat atanapi ku express
    4) Kami nyayogikeun naséhat propésional pikeun unggal prosés logistik.
    Kami gaduh seueur gaya anu béda pikeun anu anjeun pilih. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami. Kami bakal senang masihan anjeun detil sareng jasa kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •