Témbok Keramik Handmade 6 × 6

Pedaran pondok:


  • Ukuran: 6x6 inci (15.2x15.2cm)
  • Beurat: 0,31kg / pc
  • MOQ: 480 pcs / rarancang
  • Pakét: 10 pcs / kotak busa, 120 pcs / karton
  • Beurat Pikeun Hiji Karton: 39,6kg
  • Ukuran karton: 64x38x39cm
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Kotak témbok urang nganggo metodologi keramik sareng karya desain di bawa ti payun budaya budaya kaisar Cina, ubin tembikar herang dijantenkeun janten karya seni khusus.

    edgf (1) edgf (2)

    Kotak témbok ayeuna seueur dianggo di seueur tempat, sapertos hawu, kamar mandi, dapur, kolam renang sareng ruang tamu. Éta mangrupikeun hiasan artistik idéal pikeun bumi sareng kantor anjeun.

    edgf (4)

    Pedaran Produk lengkep

    Kusabab sipatna dicét ku tangan, teu biasa pikeun mendakan cacat, keresek, atanapi variasi naungan dina ubin. Variasi ieu dianggap mangrupikeun fitur anu dipikahoyong dina produk.
    Nambahkeun pesona sareng kaanggunan ka dapur, kamar mandi, pancuran, konter counter kalayan ubin buatan kami, ngahias kahirupan anjeun.
    Anu milari tampilan anu unik pikeun Bumi atanapi Usaha na, sareng anu gaduh apresiasi pikeun kreativitas sareng detil anu hadé anu ngan ukur tiasa dibayangkeun ku Artis Kustom Genténg, anu bakal ngalaman kapuasan sareng kasenangan anu tanding anu ngan ukur tiasa dibéré ubin anu dicét khusus.
    Fitur:
    (1) Béda desain ubin buatan tangan, sapertos nagara, kidul-kulon, klasik, romantis, Victoria, samudra, sasatoan, manuk, kembang, ramuan, sareng sajabana Kami ogé tiasa ngadamel sareng ngararancang numutkeun gambar sareng pamundut anjeun.
    (2) Sadaya panangan dicét ku staf propésional kami.
    (3) Rupa-rupa warna sareng desain, fitur anu saé sareng anti polusi.
    (4) Pamakéan: Cocog sareng hiasan interior sagala jinis tempat. Sorot kapribadian.
    (5) Kandel: 7-8mm
    (6) gampang dikumbah sareng dijaga
    (7) Dipecat dina suhu luhur
    (8) Bahan gambar anu ramah lingkungan

    Pamayaran & Pangiriman

    1) Sarat Usaha: EXW, FOB atanapi CIF
    2) Syarat Pamayaran: 30-100% setoran, TT, West Union, Irrevocable L / C  
      atanapi negosiasi.
    3) Modeu transportasi: ku kapal, ku pesawat atanapi ku express
    4) Kami nyayogikeun naséhat propésional pikeun unggal prosés logistik.
    5) Tanggal pangiriman: 20-35 dinten saatos mastikeun pesenanana.
    Kami ngagaduhan desain pikeun rujukan anjeun.

    edgf (3)

    Sababaraha pola ubin anu ditingalikeun dina gambar panginten tiasa ngagentos, kusabab rotasi saham urang.
    Upami anjeun milari pola khusus atanapi ubin warna padet, mangga ngahubungan kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan