Kotak témbok

  • Handmade Ceramic Wall Tiles 6×6

    Témbok Keramik Handmade 6 × 6

    Kotak témbok urang nganggo metodologi keramik sareng karya desain di bawa ti payun budaya budaya kaisar Cina, ubin tembikar herang dijantenkeun janten karya seni khusus. Kotak témbok ayeuna seueur dianggo di seueur tempat, sapertos hawu, kamar mandi, dapur, kolam renang sareng ruang tamu. Éta mangrupikeun hiasan artistik idéal pikeun bumi sareng kantor anjeun. Deskripsi Produk Detil Kusabab sipatna dicét ku tangan, teu biasa pikeun mendakan kalainan, crackling, atanapi shade shade ...
  • Ceramic Decorative Tiles Border

    Keramik hiasan Kotak Wates

    Kusabab némbakan lambat sareng tiis prosésna, produkna tiasa nyandak sinar panonpoé, kalembaban, rereged, panas, sareng warna na bakal tetep sami. Daya tahan anu unggul ieu ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun aplikasi sapertos hotplates ogé tampilan jero ruangan sareng outdoor. Endah Karajinan Tangan Anu Dijieun Sareng Desain Handcrafted Éndah. Kotak parantos dianggo mangabad-abad pikeun nyieun lantai sareng tembok pola rumit. Kotak tiasa disusun dina desain anu ampir teu aya watesna pikeun nyiptakeun pola unik ...